Moderatorji: gtu, met86, djmato
Simon Overdose je napisal/-a:Če se slučajno kdo matra z dajanjam linkov svojega profila za FB lajk....
Reconceal je napisal/-a:![]()
![]()
![]()
Nemogoči so.... čeprav to k si napisu si vidu kje?
Kako lahko glasujem?
Navodila za glasovanje bodo objavljena ob zaključku roka za prijavo. Začetek glasovanja bo predvidoma 1. aprila 2011 (ne, ni šala). Klikanje na "Like" (oz. "Všeč mi je") ne vpliva na glasovanje in posledično na uvrstitev DJa.
Reconceal je napisal/-a:čeprav to k si napisu si vidu kje?
Kelvan je napisal/-a:Reconceal je napisal/-a:čeprav to k si napisu si vidu kje?
v mejlu, ki ga je prejel
Simon Overdose je napisal/-a:Kelvan je napisal/-a:Reconceal je napisal/-a:čeprav to k si napisu si vidu kje?
v mejlu, ki ga je prejel
aha...ma sej, če bo tole pol neko sms glasovanje, jaz ne bom mel časa folka fehtarit itd...ni v moji naravi pač...pomojem bi vsi mogl met šanso, da se nekje pokažemo, pol pa naj prnblišn strokovna žirija reče ta svoje..ne pa tale sms glasovanje..tole je vse skup isti kurac kot vote za pop stars...Dobr, če se gre kdo te igre kul..jaz zih ne.
lp
pepsi je napisal/-a:Bravo!!!
Dobro si to napisal, če prav se v celoti ne strinjam ampak si zadel v polno!
FB naj bo za reklamo in samopromocijo, tekmovanja pa naj potekajo v živo kjer se res vidi/sliši kdo zna!
Ni point v tem da ti narediš 1 dober mix doma ko imaš cajta koker ga hočeš,
bistvo vrtenja je tudi interpretacija in "komunikacija" z občinstvom.
In še 1x ponavljam, da tekmovanja bi morala potekat v živo tako kot do sedaj. Tudi tako se dejansko vidi koga pride folk poslušat/podpirat.
Mislim da ima Slovenija dosti takih klubov, ki bi bili primerni za to,
napr.: Amerikan bar (Maribor), Gustav (Pekarna,Maribor),STUDIO 55 (Maribor), Extreme in Klubar (Kranj), Pržan, K4, Inbox mali floor, Rich Club (Ljubljana),
CoffeeRepublic (Celje), Space (Otočec), in še in še bi lahko naštevali!
To je moje mnenje.
Slabe izkusnje imamo z lastniki klubov in z lokalnimi veljaki. Vsako sezono smo pridelali kar zajetno izgubo po predtekmovanju, ker smo si morali prakticno za vsak klub izposoditi opremo in dodatno ozvocenje, da o raznih varnostnikih in "varnostnikih" niti ne govorim. V zadnji sezoni je slo celo tako dalec, da smo s finalom komaj prisli na niclo (ne upostevajoc tri mesece furanja po sloveniji in organiziranja eventov). Da ne govorim o temu, da nam v nekaterih klubih na koncu sploh niso hoteli izplacati denarja od vstopnic.
Kar se glasovanja tice je tako, da so obiskovalci vecinoma glasovali le za svojega, zato smo uvedli tudi strokovno komisijo, ki je nekaksna protiutez tistim, ki imajo ogromno prijateljev in malo talenta. Glasovi obiskovalcev in komisije so enakovredni (se pravi 50:50). V zadnji sezoni smo uvedli tudi to, da je moral vsak glasovalec obkroziti 2 DJa (se pravi "svojega" in tistega, ki mu je bil dejansko vsec). Tako smo rezultate se malo bolj priblizali realnosti. Popolnoma pa se favoriziranju frendov enostavno ne da izogniti, ker smo pac v Sloveniji.
Ce imas kaksen predlog, kako glasovanje izboljsati, ga bomo zelo veseli. V vseh teh letih smo preverjali ogromno resitev, vendar se je na koncu tale zadnja izkazala za se najbolj uporabno.
Glasovnice in zapisnike komisije smo vedno hranili se kaksno leto po koncu serije, tako da je lahko vsak sam preveril, zakaj ni zmagal. Je pa seveda lazje pljuvati po forumih in facebooku, kot pa steti glasove in se osramotiti.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov